lauantai 21. maaliskuuta 2015

Barbie armeijassa

Kaksille kakskymppisille tuli pyyntö kahteen kakkuun. Molemmille sankareille omat kakut omine täytteineen ja teemoineen. Ensimmäinen sankari suorittaa juuri armeijaa ja teeman valinta oli helppo: "Jotain inttijuttua". Täytteeksi piti ehdottomasti saada perinteiset mansikkamössö-banaanimössö-kermavaahto. No, sitä saa mitä tilaa :) Kakun koristeet päätin intin mukaan eli tykki/viestimiehelle jakun päälle kanuuna, viestikela, tykinkuulia ja nimilaatta :) Reunoilla on värjättyä kermavaahtoa.

Barbiekakku meni tanssijalle :)  Tämä oli ihan yllätyksenä teemaltaan sankarittarelle. Vaaleanpunainen on suosikkiväri niin sillä mentiin. Ainoana toiveena oli joku raikas täyte niin päädyin sitten mango-passionhedelmämousseen (ohje alhaalla). Kakun kokosin vatkauskulhoon väärinpäin niin sai hyvin hameen muodon esiin. Vähän piti lopuksi vielä korottaa hametta lisäpaloilla, ettei barbie näytä niin lyhyeltä. Etuhelmaan oli tarkoitus laittaa pientä rypytystä mutta teknisten ongelmien vuoksi päädyin suoriin "suikaleisiin". Takahelma tulisi ylämekosta jatkeena. Rusettiin maalasin onnittelut ja sankarittaren synttäripäivän sekä nimen. Mekon yläosan kiersin barbien ympärille ja korostin valkoisilla nauhoilla rinnan ja vyötärön kohdista. Myös kaulakoru piti laittaa. Kukat laitoin koristeeksi vyötärölle ja rusetin päälle. Kyllä oon ihan tyytyväinen ensimmäiseen barbiekakkuuni :) Ja niin taisi olla sankaritarkin.
Tässä vielä kuva armeijakakusta ylhäältä päin. Tykin päällä Suomen lippu merkkinä.
Passiontäyte:
1 prk sitruunarahkaa
4 dl kermaa
4 passionhedelmää + tilkka vettä
1 pss mango-passionmoussejauhetta (Blå Band)
1 dl maitoa
4 liivatetta

Sekoita mango-passionjauhe ja maito ja vatkaa vaahdoksi.
Kaavi passionhedelmien sisus kattilaan ja lisää tilkka vettä, keitä hetki kasaan. Seos paksunee selvästi. Siivilöi seoksesta siemenet ja lisää liivatteet.Vatkaa kaikki ainekset yhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti